Cinevillepas

Met een Cineville abonnement kun je voor €19,- per maand onbeperkt naar alle filmtheaters in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Dordrecht, Delft en Castricum.

For English see here.

Met de Cinevillepas zijn ruim 100 verschillende films per week te zien in filmtheaters in Amsterdam, Diemen, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Maastricht, Haarlem, Delft en Castricum. Ook geeft de Cinevillepas je toegang tot tal van speciale programma's als talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna is hij per maand op te zeggen. Duizelt het je al? Cineville.nl is je gids voor het volledige aanbod in Cineville.

De filmtheaters zijn: 

Amsterdam
De Balie, Cavia, Cinecenter, EYE, De Filmhallen, Het Ketelhuis, Kriterion, Melkweg Cinema, Rialto, Studio/K, The Movies, De Uitkijk, Filmhuis Griffioen en Theater De Omval.  

Rotterdam
Cinerama, LantarenVenster en WORM

Den Haag
Filmhuis Den Haag en Filmhuis Den Haag in Dakota in Den Haag

Utrecht
Louis Hartlooper Complex, Springhaver Theater en 't Hoogt in Utrecht 

Haarlem
De Filmschuur 

Delft
Filmhuis Lumen

Maastricht
Lumière 

Castricum
Corso Bioscoop  

Dordrecht
The Movies 

Cinevilleprofiel

Als pashouder ontvang je automatisch een profiel op Cineville.nl. Hiermee kan je als pashouder films toevoegen aan je wishlist voor later, en wordt automatisch een overzicht van je bezoekhistorie bijgehouden.

 

De Cinevillepas cadeau doen? Dat kan hier.

Korting bij Concerto Plato 

Cinevillepashouders krijgen op vertoon van hun Cinevillepas 10% korting op alle CD's, DVD's, LP's en koffie bij Concerto en alle Plato-winkels in Nederland.

Cineville-arrangement in Studio/K

In Studio/K krijgen Cinevillepashouders iedere dinsdag op vertoon van hun pas een weekgerecht voor slechts € 14,-. Iedere week kun je kiezen uit drie verschillende gerechten (vlees, vis of vegetarisch), altijd passend bij het seizoen.

 

 


Veelgestelde vragen